PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dimarts, 26 de novembre del 2013

TORRADES DE SANTA TERESA: LA RECEPTA

TALLER DE CUINA: TORRADES DE SANTA TERESA


INGREDIENTS
1.               700GRS DE PA TALLAT A RODANXES

2.               ¾  LITRE DE LLET

3.                3  OUS

4.               PELL  DE LLIMONA

5.               CANYELLA EN BRANCA

6.               CANYELLA MOLTA

7.                SUCRE
ELABORACIÓ
       EL DIA ABANS COURE LA LLET AMB DOS CANONS DE CANYELLA I LA PELL D'UNA LLIMONA.QUAN ES REFREDI HO POSSEM EN UN BOL HO TAPEM I HO DEIXEM A LA NEVERA.

AL DIA SEGÜENT TALLEM LES LLESQUES, LES MULLEM  A LA LLET  SUBMERGINT-LO EN  EL BOL I DEIXANT QUE  S’ EMPAPI FORÇA. LES ANEM DEIXANT EN UN PLAT PERQUE ESCORRIN UNA MICA.

BATEM ELS OUS EN UN PLAT I ANEM PASSANT CADA LLESCA MOLLA AMB LA LLET PER L’ OU I LES ANEM FREGINT EN UNA PAELLA AMB DOS DITS D’OLI MÉS O MENYS,  BEN CALENT , ELS DEIXEM EN UN PLAT SOBRE PAPER ABSORBENT PER A QUE ABSORBEIXI L’OLI.  BARREGEM EL SUCRE AMB LA CANYELLA EN POLS, FINS QUE EL SUCRE AGAFA UN TO ROSSAT . AGAFEM LESTORRADES I LES ANEM PASSANT PEL SUCRE AMB CANYELLA COM SI LES ARREBOSSESSIM I LES ANEM DEIXANT EN UNA PLATA.
ELECCIÓ DEL PÀ: HA DE TENIR UNA MOLLA FERMA PER PODER-LO SUCAR MOLT I ENS AGUANTI SENSE TRENCAR-SE. POT SER PA SEC.
BON  PROFIT!!!