PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dijous, 28 de novembre del 2013

COMPTABILITAT :FEM PROBLEMES PER ESTUDIAR EL PAGAMENT A TERMINIS.

Un termini és cada un dels pagaments que es fan mensualment quan paguem alguna cosa a terminis. Si es paga un electrodomèstic en dotze terminis, al cap d'un any ja s'ha pagat.
Calculem la quantitat a pagar en cada termini dividint el que hem de pagar per el nombre de terminis amb que ho volem pagar.
Calculem el total que pagarem multiplicant el que paguem cada mes pel nombre de terminis.
Les botigues fan ofertes de pagament a terminis. Per saber quina és l'oferta més bona hem de fer càlculs.
Aprenem que és la domiciliació bancària: si tenim una llibreta en un banc o caixa podem demanar de pagar els terminis de les nostres compres. Per poder pagar amb la llibreta hem de tenir-hi diners ingressats. A la botiga on fem la compra hem de donar el número de compte de la llibreta.
En els pagaments a terminis a vegades ens fan pagar una quantitat abans de començar els terminis (l'entrada). Per saber el preu total del que volem comprar hem de sumar-hi aquesta entrada.