PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dijous, 31 d’octubre de 2013

FESTA DE TARDOR: MERCAT DE LES PUCES I CASTANYADA: JA TENIM LES FOTOS


ELS ALUMNES  DE SEGON DE SECUNDÀRIA HAN  CLASSIFICAT TOT EL MATERIAL QUE VAN PORTAR ELS ALUMNES DE CASA SEVA I HAN CALCULAT ELS RELETS QUE LI CORRESPON A CADASCÚ EN FUNCIÓ DEL MATERIAL APORTAT.

ELS ALUMNES DEL  PRE-PQPI HAN ELABORAT LA MONEDA PER COMPRAR AL MERCAT DE LES PUCES (ELS RELETS) , HA  FET LA DECORACIÓ DEL MENJADOR    I HA  PREPARAT LES CASTANYES DURANT EL MATÍ QUANT ELS ALTRES GRUPS ESTAVEN A LA PISCINA O FENT UNA SORTIDA. DESPRÉS L'INTERGGRUP DE CASTANYES HA ACABAT DE TORRAR LES CASTANYES  I DE  POSAR-LES A LES PAPERINES.

S'HAN FET TAMBÉ INTERGRUPS PER PREPARAR LES DIFERENTS PARADES DE ROBA, JOQUINES, COMPLEMENTS, LLIBRES I CDS....CADA INTERGRUP AMB DOS MESTRES QUE AJUDAVEN A PREPARAR-HO TOT.


PER LA TARDA TOTS ELS ALUMNES HAN POGUT COMPRAR AMB ELS RELETS EL QUE HA VOLGUT EN LES DIFERENTS PARADES DEL MERCAT,  HAN MENJAT LES CASTANYES QUE HEM TORRAT AL MATÍ I ELS PANELLETS QUE HAN PORTAT ELS ALUMNES DE CASA.   ELS ALUMNES DEL  PQPI HA PREPARAT UN RECORD DE LA FESTA.

ENS HA FET MOLT BON TEMPS.

L'HÉCTOR  DEL PRE-PQPI  I EL SEU TUTOR HAN FET EL REPORTATGE FOTOGRÀFIC  DE LA FESTA DE TARDOR. PODEU CLICAR EL LINK PER VEURE LES FOTOS:

https://plus.google.com/photos/103132628696817991583/albums/5941003006448941649?authkey=CMHH7JvHi-exjwE