PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dilluns, 11 de març del 2013

PREPAREM LA FESTA DE LA PRIMAVERA


DOSSIER FESTA DE LA PRIMAVERA

 

Tradicions de primavera




 

 

fruites i verdures de cada mes


tradicions culinàries

calçots


ALTRES TRADICIONS GASTRONÒMIQUES

·      la crema de Sant Josep, feta sense cap addició. Només llet, ous, sucre, canyella, pell de llimona i una mica de midó.

·      els bunyols de vent, de l’Empordà, de bacallà, etc. Sempre hi ha l’ocasió que algun amic o amiga et convidi a casa seva. Potser en aquella casa hi ha algú que domina els fogons…

·      un guisat de bacallà: un arròs caldós, bullit amb pèsols i carxofes, a la llauna, amb samfaina, amb tomàquet, etc.