PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dijous, 8 de maig del 2014

VISITA A L'EXPOSICIÓ "NI ES CREA NI ES DESTRUEIX" (TALLER DE FANG)


Volem recordar-vos que els alumnes del PQPI i alguns alumnes del Pre-PQPI i de 2n de Secundària han estat fent en l’espai de taller, un projecte col·lectiu que un grup d’artistes ens va proposar fer per conscienciar a la societat del valor de la biodiversitat del nostre entorn.  


Creadors EN RESIDÈNCIA als instituts proposa als artistes residents l’elaboració de projectes inèdits pensats per ser desenvolupats juntament amb grups d’alumnes d’ESO.


En aquest projecte, que va començar el dimecres 12 de maig, ens encarreguem de fer les peces de fang, introduir les llavors dintre de cada peça i etiquetar-ho. També fem puntualment la reposició de peces durant l’exposició.



Pàgines web amb informació del projecte: 
   
http://www.enresidencia.org/es


 


 



 Això està exposat a “LA CAPELLA” situada al carrer Hospital nº 56 entre el 3 d’Abril al 18 de Maig.Avui 9 de maig anem els tres grups que han participat en el projecte a veure l'exposició amb els tutors i el coordinador.  
 
 
FOTOS DE LA VISITA D'AVUI: