PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dimecres, 5 de març del 2014

TALLER DE CUINA: SARDINES ARREBOSSADES AMB ALL I JULIVERT I PÀ AMB TOMÀQUET

Aquest matí el Lluc Ha fet un Power Point de la recepta de sardines arrebossades  amb all i julivert.

Despres  hem anat a comprar i   hem comprat:  

Un  pa de pagues   de  quilo   el pa ha costat 1,80  euros.

Despres hem anat a la verduleria  i hem comprat alls, tomàquets, ous  i julivert ha costat 2,80 euros.

Despres hem anat al mercat d` Horta  a la peixateria i  hem comprat  un kilo i mig  de sardines que ha

costat  10 euros.      Després hem tornat a l'escola i  i hem començat a netejar las sardines  (el cap, les escates, els budells, l'espina) per després arrebossar-les amb ou, all i julivert.   

Recepta de les sardines arrebossades:
 Ingredients:  un kilo i mig de sardines, ous, farina, alls i julivert, pà  i tomàquets  

Elaboració :  

 Agafem les sardines i les nategem. Si ens les han  netejat a la peixateria  ja les podrem arrebossar.Agafem una paella l`hi posem oli i  quant l`oli estigui calent  posem  les sardines arrebossades (primer es passen per la farina i després per l'ou barrejat amb la picada d'all i julivert )  a la paella   i després agafem un plat , agafem un tovallo de paper  i el posem al plat perque  el tovalló  absorbeixi l`oli fregit ja que  es dolent per la salut si tenen massa oli i hi anem posant les sardines fregides; despres agafem el pa i el tomàquet  i suquem al pa, posem oli i sal  i ja tenim fetes  les sardines amb pa amb tomàquet a punt.  Ja  ens les podem menjar.


Bon Profit!!!!


Entrada esccrita al Blog per:  Lluc Valls Gassol

REPORTATGE FOTOGRÀFIC:


1 comentari:

Fátima gassol ha dit...

Quina bona pinta!!!
Esteu fets uns súpers cuiners!
Ho haurem de practicar a casa,oi?