PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dilluns, 28 de gener del 2013

EL CAP DE SETMANA DEL LLUC


En Lluc dissabte va anar a veure una exposició de motos a l'Illa i va fer  fotos per compartir-les amb els companys de classe. El partit de bàsquet de dissabte (extraescolar de bàsquet), va ser espectacular( 8-36 Rel) i  van fer diversos triples, un d'en Lluc , per cert. Felicitats a tot l'equip!!!

foto d'una moto de l'exposició de l'Illa , feta pel Lluc
 
(Al bàsquet es denomina triple o tir de 3 punts al llançament a canastra realitzat per darrere d'una línia el·líptica dibuixada sobre el terreny de joc, i situada en el bàsquet depenent de la *FIBA a una distància de 6,75 metres de la vertical del cercle. Té els seus orígens en el bàsquet nord-americà, estenent-se a la resta del món a partir de 1984. El valor de la canastra anotada des d'aquesta posició és de 3 punts)