PODEU FER COMENTARIS...

COM POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES DEL BLOG: -CLIQUEU ON POSA COMENTARIS (AL FINAL DE LES ENTRADES HI HA AQUESTA PARAULA), -ESCRIVIU EL COMENTARI,SI AL FINAL SIGNEU AMB EL VOSTRE NOM SABREM QUI HA FET EL COMENTARI. -ON POSA COMENTA COM A ....PODEU SELECCIONAR "ANÒNIM" -CLIQUEU PUBLICAR. -COPIEU LES LLETRES I XIFRES QUE US DEMANEN PER A QUE SURTI PUBLICAT EL COMENTARI

dilluns, 5 de novembre del 2012

MIREM EL DIARI I COMENTEM LES NOTÍCIES

 A Vilafranca del penedès, a la diada de tots sants es van fer castells que no s'habien vist mai.
El jugador del barça Leo Messi va ser pare el divendres, el fill es diu Thiago Messi i va neixer a la clínica Dexeus de Barcelona.

De l'1 al 4 de novembre s'ha celebrat a Barcelona el saló del manga. Es cumpleix 18 anys del primer saló del manga i 20 de la primera publicació de Dragon Ball.
Hi havia molta gent disfressada de personatges anime de la série Dragon Ball o Bola de Drac.
Hi va haber una classe de cuina japonesa a càrrec del Ferran Adrià i un cuiner japonés que es diu Hiroyoshi Ishida.

Alguns de CIU volen un estat per Catalunya i els de Unió no ho tenen clar.
PSC no vol que Catalunya es separi i vol que Espanya sigui un estat federal. El PP vol que seguim com fins ara, no vol ni independència ni estat federal. ERC i els del SI volen l'independència. ICV son ecologistes i d'esquerres. Ciutadans igual que el PP. Tots menys el PP i Ciutadans volen un referúndum per decidir si volem la independència.

Per la festa de Halloween a Madrid hi van morir 4 noies en un passadís del pabellò Madrid Arena. Hi va haver una allau de persones per culpa de la gent que es volía colar a la festa,  no hi havia prouta seguretat, hi havia gent que volía sortir i algú va tirar una bengala i la gent es va espantar. Diuen que hi havia mes gent de la permesa. L'alcaldessa de Madrid Ana Botella diu que no deixará fer mes festes d'aquestes en locals de l'Ajuntament. Pensem que la principal culpa es dels organitzadors.

Una família de Sabadell ha ocupat un pís a Sabadell perque els van fer fora de casa seva perque no podíen pagar perque estaven al atur. La culpa de tot la té la crisi.

El president Mas ha anat a Rússia a pactar amb els empresaris russos perque Catalunya pugui fer negocis amb ells.

Cada cop hi han més persones a Catalunya que es perden per la muntanya o tenen accidents i els han d'anar a rescatar. Aquests díes els hi han passat molts boletaires.

Aquest cap de setmana a casa del Lluc s'han trobat l'Iván Reche, el Roger, el Marc Serrano, el Ferran i el Lluc per jugar a la play i parlar i a casa del Ferran s'han trobat el Lluc i el Marc Serrano i el Ferran per jugar a la play, menjar patates i galetes i beure coca-cola.