TEMA: IDEES PER PREVENIR EL MALBARATAMENT
ALIMENTARI
|
-COMPRAR AMB
SENY
-PLANIFICAR
ELS ÀPATS
-VERIFICAR
LES DADES DE CADUCITAT
-ULTIMA
SECCIO DE COMPRA: PRODUCTES REFRIGERATS I CONGELATS
-CUINAR LES
QUANTITATS JUSTES QUE NECESSITO
-SI SOBRE
MENJAR, MENJAR-LO EL DIA SEGÜENT O CONGELAR-LO PER MENJAR AL CAP D’UNS DIES
-CONSERVAR
BÉ ELS ALIMENTS
-NETEJAR LA
NEVERA CADA 15 DIES PER A QUE NO HI HAGI BACTERIS
-TREURE LA
FRUITA QUE S’HA FET MALBÉ, LA FRUITA PODRIDA TAMBÉ ACABA PODRINT LA BONA, S’HA
DE LLENÇAR O NO ESPERAR A QUE ES FACI MALBÉ.
-CUINAR AMB
SENY TENINT EN COMPTE LES PERSONES QUE SEURAN A TAULA, PER EVITAR QUE HI HAGI
MASSES RESTES DE MENJAR A LA NEVERA
-MENJAR
ABANS EL QUE CADUCA ABANS
-APROFITAR
LES RESTES DE MENJAR PER CUINAR ALTRES COSES: AMANIDA FREDA AMB LA PASTA QUE HA SOBRAT , COCA AMB ELS OUS
I LA MANTEGA, TORRADES DE SANTA TERESA
AMB EL PA SEC, SAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I TOMÀQUETS, ETC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada