HEM LLEGIT LA RECEPTA, L'HEM ESCRIT I HEM CUINAT. I PER ACABAR ENS HEM MENJAT LES TORRADES I HEM CONVIDAT A PROBAR-LES ALS COMPANYS D'ALTRES CLASSES.
AQUÍ TENIU EL REPORTATGE FOTOGRÀFIC DE L'ACTIVITAT
https://plus.google.com/photos/103132628696817991583/albums/5845198634853574305?authkey=CIDnjtjGy4nueg
LA RECEPTA , ESCRITA A L'ORDINADOR PEL ROGER, MARC, LLUC, FERRAN I ELOI P.
TORRADES DE SANTA
TERESA
INGREDIENTS
1.
700GRS DE
PA TALLAT A RODANXES
2.
¾ LITRE DE LLET
3.
3 OUS
4.
PELL DE LLIMONA
5.
CANYELLA
EN BRANCA
6.
CANYELLA
MOLTA
7.
SUCRE
ELABORACIÓ
EL DIA ABANS COURE LA LLET AMB DOS
CANONS DE CANYELLA I LA PELL D'UNA LLIMONA.QUAN ES REFREDI HO POSSEM EN UN BOL
HO TAPEM I HO DEIXEM A LA NEVERA.
AL DIA SEGÜENT TALLEM
LES LLESQUES, LES MULLEM A LA LLET SUBMERGINT-LO EN EL BOL I DEIXANT
QUE S’ EMPAPI FORÇA. LES ANEM DEIXANT EN UN PLAT
PERQUE ESCORRIN UNA MICA.
BATEM ELS OUS EN UN
PLAT I ANEM PASSANT CADA
LLESCA MOLLA AMB LA LLET
PER L’ OU I LES ANEM
FREGINT EN UNA PAELLA
AMB DOS DITS D’OLI MÉS O
MENYS, BEN CALENT , ELS DEIXEM
EN UN PLAT SOBRE PAPER
ABSORBENT PER A QUE ABSORBEIXI L’OLI. BARREGEM EL SUCRE AMB LA
CANYELLA EN POLS, FINS
QUE EL SUCRE AGAFA UN TO ROSSAT . AGAFEM LESTORRADES I LES ANEM PASSANT PEL
SUCRE AMB CANYELLA COM SI LES ARREBOSSESSIM I LES ANEM DEIXANT EN UNA PLATA. ELECCIÓ
DEL PÀ: HA DE TENIR UNA MOLLA FERMA PER PODER-LO SUCAR MOLT I ENS AGUANTI SENSE
TRENCAR-SE. POT SER PA SEC.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada