TALLER DE CUINA: TORRADES DE SANTA TERESA
|
INGREDIENTS
1.
700GRS DE PA TALLAT
A RODANXES
2.
¾ LITRE DE LLET
3.
3 OUS
4.
PELL DE LLIMONA
5.
CANYELLA EN BRANCA
6.
CANYELLA MOLTA
7.
SUCRE
ELABORACIÓ
EL DIA ABANS COURE LA LLET AMB DOS
CANONS DE CANYELLA I LA PELL D'UNA LLIMONA.QUAN ES REFREDI HO POSSEM EN UN BOL
HO TAPEM I HO DEIXEM A LA NEVERA.
AL DIA
SEGÜENT TALLEM LES LLESQUES, LES MULLEM
A LA LLET SUBMERGINT-LO EN EL BOL I DEIXANT QUE S’ EMPAPI FORÇA. LES ANEM DEIXANT EN UN PLAT
PERQUE ESCORRIN UNA MICA.
BATEM ELS OUS
EN UN PLAT I ANEM PASSANT CADA LLESCA MOLLA AMB LA LLET PER L’ OU I LES ANEM FREGINT
EN UNA PAELLA AMB DOS DITS D’OLI MÉS O MENYS,
BEN CALENT , ELS DEIXEM EN UN PLAT SOBRE PAPER ABSORBENT PER A QUE
ABSORBEIXI L’OLI. BARREGEM EL SUCRE AMB
LA CANYELLA EN POLS, FINS QUE EL SUCRE AGAFA UN TO ROSSAT . AGAFEM LESTORRADES
I LES ANEM PASSANT PEL SUCRE AMB CANYELLA COM SI LES ARREBOSSESSIM I LES ANEM
DEIXANT EN UNA PLATA.
ELECCIÓ DEL
PÀ: HA DE TENIR UNA MOLLA FERMA PER PODER-LO SUCAR MOLT I ENS AGUANTI SENSE
TRENCAR-SE. POT SER PA SEC.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada